Ledig stilling: Leder af Københavns Lærerforenings Kolonier

Siden 1899 er københavnske lærere taget på sommerkoloni med elever fra skolerne i byen. Sådan er det også i dag, og du har nu mulighed for at lede den del af Københavns Lærerforening, der hvert år får kolonierne til at blive til virkelighed for ca. 4.000 børn.

Hvis du er en dygtig leder, der har forståelse for, hvad det kræver at sende børn og voksne afsted på sommerkoloni, så skal du søge stillingen som leder for Københavns Lærerforenings Kolonier.

Du bliver leder for fire-fem medarbejdere i huset på Frydendalsvej samt 30 tilsynsførende i hele landet. Du kommer til at besøge de mest fantastiske og smukkeste steder i landet, når du som del af dit job besøger de 29 kolonier både i og uden for kolonisæsonen.

Som leder for Kolonierne kan man sove godt om natten. Du bliver leder for erfarne og dygtige medarbejdere, der er vant til et stort ansvar, og som kan forvalte det – her brænder man i dén grad for opgaven. Medarbejderne ser frem til at tage imod deres nye leder, og sammen med den store portefølje af erfaring og kompetencer bliver du også mødt med en forventning om, at organisationen skal turde gå nye veje. Organisationen er forandringsparat og venter kun på, at du velovervejet og med sikkerhed og kompetence gør brug af dette.

Du skal både kunne bedrive inddragende personaleledelse og nærværende distanceledelse. Du får ansvar for hvert forår at rekruttere op til 800 voksne til sommerkolonierne, og så skal du være i stand til at videreudvikle Københavns Lærerforenings Kolonier, så kolonierne bliver ved med at være attraktive og relevante.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her . Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Jannick Stærmose Mortensen på tlf. 2711 5545 eller chefkonsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783 eller chbr@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2023.

Ansøg her